De kaartverkoop voor de return van de derde voorronde van de Europa League, waarin FC Utrecht is gekoppeld aan Lech Poznan, is vandaag van start gegaan. Seizoen- en Clubkaarthouders van de FC uit de Domstad kunnen á 5 euro een ticket kopen voor de partij die op donderdag 3 augustus in Polen om 20.15 uur begint.

Een kaart voor het uitvak kun je ONLINE kopen, maar ook scoren in de FC Utrecht Fanshop. De kaartverkoop loopt zolang de voorraad strekt, en tot en met uiterlijk dinsdag 1 augustus, 17.00 uur. Er zijn 2.000 kaarten beschikbaar. Hetgeen je online of in de Fanshop koopt, is een zogeheten omwisselbiljet. Op de wedstrijddag kun je dat op een nog nader te communiceren locatie en tijdstip ruilen tegen een wedstrijdkaart.

In Polen wordt op de wedstrijddag een verzamelpunt ingericht voor FC Utrecht-supporters. Verdere info daarover volgt op een later moment.

SupportersVereniging FC Utrecht organiseert een buscombireis naar Polen. De reis is voor leden én niet-leden van SV FC Utrecht en alleen bij SV FC Utrecht te boeken. Meer informatie over de busreis kun je op de WEBSITE van de SupportersVereniging vinden.

Reis je het team achterna naar Polen, houd er dan onder meer rekening mee dat er in Polen met de Zloty wordt betaald. Een goed overzicht van wat je kunt verwachten in Polen qua geldzaken is opgesteld door de ANWB en kun je HIER lezen.

Wellicht ten overvloede: wie een stadionverbod heeft, heeft geen toegang tot de wedstrijd die in het INEA Stadion gespeeld wordt. Bij een overtreding van een stadionverbod volgt aanmelding bij de KNVB voor een verdubbeling van de sanctie.