Live Twitterverslag via @fcutrechtmatch
Je second screen omtoveren tot een heel tof screen? Daar helpt het Twitterverslag dat wordt gedaan via @fcutrechtmatch zeker bij! Vanaf ongeveer 17.00 uur begint de stroom van berichten vanuit Waalwijk, waar FC Utrecht de wedstrijd tegen Valletta FC afwerkt.

Unieke foto’s en beelden via Instagram Stories en Snapchat
Een uniek en nóg uitgebreider kijkje achter de Europa League-schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit het Mandemakers Stadion, via Instagram Stories en Snapchat. Volg de club op Instagram en Snapchat en zorg ervoor dat je niets mist!

Radioverslag
Ze zijn er altijd bij, dus ook als FC Utrecht Europees speelt: de vaste volgers van FC Utrecht van RTV Utrecht. Vanuit de perstribune in Waalwijk doen ze live verslag van de wedstrijd in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Maak het voor jezelf extra spannend door de uitslag van de wedstrijd te voorspellen op Facebook. Heb je ’t goed, dan maak je kans op een toffe prijs! Snel doorgeven dus, die voorspelling van jou!

Live op televisie
Last but not least: de wedstrijd FC Utrecht - Valletta FC wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit Waalwijk natuurlijk ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

De wedstrijd FC Utrecht - Valletta FC begint vanavond (donderdag) om 19.30 uur.