De eerste oefenpartij van seizoen 2017/2018 staat voor FC Utrecht vanavond (woensdag) op de rol. De ploeg van trainer/coach Erik ten Hag ontvangt CVV De Jodan Boys uit Gouda. Op Sportcomplex Zoudenbalch begint de vriendschappelijke pot om 19.30 uur. De entree is gratis.

Voor Cyriel Dessers, Simon Makienok, Nick Marsman, Bilal Ould-Chikh en Sander van de Streek kan het duel met de Goudse Hoofdklasser hun eerste worden in dienst van de FC uit de Domstad. Die spelers verbonden zich de voorbije weken aan FC Utrecht en stonden maandag voor het eerst op het trainingsveld op Sportcomplex Zoudenbalch, evenals Chris David.

Eerste week
Voor FC Utrecht valt het treffen met de amateurs in het midden van de eerste trainingsweek. De eerste veldtraining van dit seizoen was afgelopen maandagmorgen. Zo’n honderdvijftig supporters zagen de bal weer rollen op Zoudenbalch.

Jodan Boys sluit voorbereiding af
Waar voor FC Utrecht het duel van vanavond juist komt in het begin van de voorbereiding, vormt de partij voor Jodan Boys de afsluiter van de eerste periode van de aanloop naar het nieuwe seizoen. Het Goudse gezelschap trainde de afgelopen weken door en krijgt na het treffen in Utrecht vier weken vrij, om vervolgens de draad eind juli weer op te pakken.

Hoofdklasser met stuntpotentie
Jodan Boys draaide afgelopen seizoen mee in de middenmoot van de Zaterdag Hoofdklasse A. De ploeg haalde de voorbije jaargang het landelijke nieuws toen er in de KNVB Beker in Deventer van Eredivisieploeg Go Ahead Eagles werd gewonnen. De amateurs schakelden de profs uit dankzij doelpunten van Levi Marengo en Roald Heerkens (1-2). Beide spelers maken ook dit seizoen deel uit van de Jodan Boys-selectie, evenals onder anderen de voormalig FC Utrecht-speler Mo Faouzi.

Gratis entree, live verslag
De wedstrijd FC Utrecht - Jodan Boys begint vanavond op Sportcomplex Zoudenbalch om 19.30 uur. De entree is gratis, maar ook als je er niet bij bent kun je de partij volgen. FC Utrecht doet namelijk live verslag via Twitter, Facebook, Instagram Stories en Snapchat