Vanmorgen om 10.00 uur begint voor Seizoenkaarthouders de kaartverkoop voor de Europese thuiswedstrijd die FC Utrecht op donderdag 20 juli in Waalwijk speelt. Tickets zijn verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop.

Het advies is om je ticket, indien mogelijk, online te bestellen. Op die manier omzeil je de rij die er staat in de FC Utrecht Fanshop.

De kaartverkoop voor Seizoenkaarthouders loopt tot en met uiterlijk zaterdag 1 juli. Mochten er dan nog onverkochte kaarten zijn voor de wedstrijd in Waalwijk, dan gaan die op dinsdag 4 juli in de verkoop voor Clubkaarthouders. Gouden Seizoenkaarthouders kregen van woensdag 21 tot en met zondag 25 juni als eerste het recht om hun gratis kaart te claimen. Van die mogelijkheid maakten 1340 Gouden Seizoenkaarthouders gebruik.

Er zijn alleen nog buskaarten te koop: de informatie
De bussen vertrekken vanaf de Jaarbeurs. Er worden twee clusters gevormd. Tussen de vertrektijd van cluster 1 en cluster 2 zit ongeveer 30 minuten. De toegangskaarten worden in de bussen naar Waalwijk uitgedeeld. De prijs van de kaarten is 20 euro per stuk; 15 euro voor het wedstrijdkaartje en 5 euro voor het busvervoer. Meer info over de vertrektijden volgt te zijner tijd.

De seizoenkaarten voor het komende seizoen zijn nog niet verspreid. Toch kun je zonder problemen voor de Europese thuiswedstrijd in Waalwijk een kaart bestellen. Als je voor het nieuwe seizoen een Seizoenkaart hebt besteld via het ticketingsysteem, word je bij inloggen herkend als Seizoenkaarthouder voor het seizoen 2017/2018. Je kunt inloggen met je relatienummer, dat begint met de cijfers 14 of 93.

FC Utrecht speelt de tweede voorronde van de Europa League niet in Stadion Galgenwaard, omdat die accommodatie door de UEFA wordt gebruikt voor het Europees Kampioenschap Vrouwenvoetbal. Lees HIER meer over de keuze voor Waalwijk.