Lengtematen, taille- en schoenmaten: veelgehoorde termen maandagmiddag bij Only for Men. Daar was de selectie van FC Utrecht, inclusief staf, aanwezig om de maatpakken van volgend seizoen aan te laten meten. Only for Men verzorgt de komende vier seizoenen de businesskleding van de selectie en het FC Utrecht personeel op de wedstrijddag.
 
De winkel was geheel aangekleed voor het ontvangst met een heerlijke lunch voor de selectie. De spelersbus van FC Utrecht trok veel bekijks in het centrum van Nieuwegein, waar de nieuwste winkel van Only for Men gevestigd is.
 
Het vierjarig businesscontract werd ondertekend door mede-eigenaar Arthur Feenstra van Only for Men en FC Utrecht Commercieel directeur Martijn Standaart. Arthur Feenstra is blij met de samenwerking met FC Utrecht: “Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking en vereerd dat FC Utrecht voor Only for Men heeft gekozen als kledingpartner. Met onze nieuwste winkel midden in het land, is FC Utrecht onze ideale partner om verder te kunnen groeien”!
 
Standaart spreekt van een goede match: “Only for Men is, net als FC Utrecht, een organisatie met een no-nonse mentaliteit. Daarnaast is het een bedrijf met veel potentie en met de ambitie om te groeien. We zijn dan ook blij dat we elkaar gevonden hebben en de komende seizoenen samenwerken.”