Vanmiddag is FC Utrecht in Nyon, waar de loting van de Europa League plaatsvond, gekoppeld aan de winnaar van de tweestrijd tussen Valletta FC en SS Folgore.

Valletta FC is dit seizoen op de vierde plaats geëindigd in de Maltese competitie. Andere potentiële tegenstander, SS Folgore uit San Marino, is derde geworden in de nationale competitie.

FC Utrecht speelt eerst een uitwedstrijd op donderdag 13 juli, waarna de thuiswedstrijd volgt op 20 juli. Zoals reeds gecommuniceerd wordt de thuiswedstrijd van FC Utrecht gespeeld in het Mandemakers Stadion in Waalwijk.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd begint aanstaande woensdag om 10:00 uur voor de Gouden Seizoenkaarthouders. Op vertoon van enkel de Gouden Seizoenkaart krijg je dus GEEN toegang in Waalwijk. Tot en met zondag 25 juni hebben Gouden Seizoenkaarthouders de tijd om hun kaart gratis te claimen. Andere seizoenkaarthouders hebben vanaf dinsdag 27 juni 10:00 uur de mogelijkheid om kaarten te kopen. Meer informatie over de kaartverkoop van de voorrondes is hier te vinden.