Ruim 25 graden was het donderdag, maar dat deerde de leerlingen van Intermetzo-school Noorderlicht in Zeist totaal niet. Want zíj voetbalden op het veld van het trainingscomplex van FC Utrecht, net als de profs! De clinic werd aangeboden door maatschappelijk partner a.s.r.
 
Koos van Tamelen, oud-speler van FC Utrecht, leidde de clinic voor de ruim 25 aanwezigen. Op het veld volgden ze een circuitvorm met zes voetbalspelletjes. Ieder team was goed te herkennen door de aangeboden shirts van a.s.r. Na het intensieve gedeelte op het veld, werd de maag gevuld met een gezonde lunch. Het tweede gedeelte van de middag speelde zich af in Stadion Galgenwaard. Daar keken de jongeren hun ogen uit bij de rondleiding.
 
A.s.r. en FC Utrecht verrasten de jongeren met een goodiebag, inclusief officiële FC Utrecht pet. Iedereen ging met een grote glimlach en een mooie nieuwe ervaring naar huis.