Voor de uitwedstrijd tegen AZ van aanstaande donderdag (aftrap: 20.45 uur) zijn auto- en buscombikaarten beschikbaar. De kaartverkoop voor de heenwedstrijd van de finale van de play-offs om Europees voetbal begint zondagmorgen om 10.00 uur via internet voor Gouden Seizoenkaarthouders. Vanaf 13.00 uur kunnen ook Uit- en Seizoenkaarthouders kaarten aanschaffen.

UPDATE ZONDAG, 17.34 UUR: ALLE 750 KAARTEN VERKOCHT, MORGEN OVERLEG OVER EXTRA TICKETS

Autocombi
Een autocombikaartje kost 12 euro en kan door Uit- en Seizoenkaarthouders worden aangeschaft. Er is in Alkmaar plek voor maximaal 165 auto’s. Probeer te carpoolen. Op die manier kunnen zoveel mogelijk FC Utrecht-supporters de belangrijke wedstrijd bijwonen. Er kan op de wedstrijddag worden omgewisseld op de parkeerplaats bij het tankstation Ruwiel aan de A2 ter hoogte van Breukelen, tussen 19.00 en 19.30 uur.

Buscombi
Een buscombikaartje kost 24 euro en kan door Uit- en Seizoenkaarthouders worden aangeschaft. De supportersbussen vertrekken op Hemelvaartsdag om 18.30 uur. Vanaf pak ‘m beet 18.00 uur staan de bussen op het voorplein van Stadion Galgenwaard en kan er worden ingestapt.

Kaartverkoop via internet en in de FC Utrecht Fanshop
Tickets voor AZ-uit (maar ook voor de thuiswedstrijd natuurlijk) zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. Met het oog op de finalewedstrijden is de Fanshop aanstaande maandag ook geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Let op: donderdag is het Hemelvaartsdag en die dag is de winkel gesloten!