FC Utrecht O12 speelde begin deze week tegen FC Weesp O13. Die wedstrijd stond in het tegen van Tygo. Zijn wens ging in vervulling. Tygo’s eigen verslag:

“Voor maandagavond was ik uitgenodigd door stichting Kanjer Wens om mee te spelen  in een wedstrijd tussen FC Utrecht JO 12 tegen FC Weesp JO 13. Toen we bij FC Utrecht aankwamen werden we heel goed opgevangen door begeleider Niek die ons na aankomst ook een rondleiding gaf over het trainingsterrein van FC Utrecht.
 
Daarna gingen we naar de kleedkamer waar het team van FC Utrecht ook was. Ik werd leuk ontvangen door de spelers en heb daar trainer Mourad ontmoet. We gingen ons omkleden en ik ging wat vertellen over mijn ziekte. Het was ineens heel stil in de kleedkamer met allemaal kinderen die normaal veel geluid maken, het maakte indruk dus.
 
Toen we omgekleed waren gingen we naar het veld voor een warming up. Ik was al helemaal kapot na die warming up maar het was het waard! Nadat ik de warming up meegedaan had bij Utrecht ging ik naar FC Weesp waar ik de eerste helft mee speelde, in de rust gingen we naar de kleedkamer en ging ik mijn FC Utrecht shirt (met mijn naam erop) aandoen om de tweede helft met hun mee te doen. Ze ontvingen me zo goed dat het voelde alsof het mijn eigen team was.
 
Ik kreeg nog een penalty (die nep was, maar iedereen speelde goed mee!) maar hij ging er wel in! Na afloop heb ik even wat meer verteld over mijn ziekte en ook dat maakte weer indruk op het team, toen dat weer een beetje gezakt was gingen we douchen en gingen we weer afscheid nemen van het team.
 
Niek liep nog even mee naar de auto en daar namen we ook afscheid van hem en gingen weer naar huis.
 
Ik wil FC Utrecht heel erg bedanken voor deze topdag!”

Héél graag gedaan, Tygo!