Sportcomplex Zoudenbalch is vandaag (dinsdag) het decor van een vriendschappelijke wedstrijd tussen FC Utrecht en NAC Breda. Het duel tussen de Eredivisionist en Jupiler League-ploeg van Stijn Vreven begint om 14.00 uur en de entree is gratis.

FC Utrecht komt vriendschappelijk in actie vanwege het feit dat de Eredivisie een week stilligt. Dat heeft te maken met de (jeugd)interlands die deze en begin komende week overal ter wereld gespeeld worden. Vanwege de interlands staat ook de Jupiler League, waarin NAC Breda uitkomt, eventjes ‘on hold’.

Nummer 4 van de Eredivisie
Het duel met de Bredanaars neemt FC Utrecht aan als nummer 4 van de Eredivisie. Het team van trainer/coach Erik ten Hag zette afgelopen zaterdag in het Goffertstadion NEC met 0-3 aan de kant en werkt nu toe naar de thuiswedstrijd van zaterdag 1 april tegen Willem II.

Nummer 7 van de Jupiler League
Voor het NAC Breda van oefenmeester – en oud-speler van FC Utrecht – Stijn Vreven geldt dat plek 7 in de Jupiler League de voorlopige oogst is van dit seizoen. Afgelopen vrijdag wonnen de Bredanaars in het Rat Verlegh Stadion met het kleinste verschil van Jong Ajax (4-3).

Gratis entree, live verslag via Twitter
De vriendschappelijke partij tussen FC Utrecht en NAC Breda begint op Sportcomplex Zoudenbalch om 14.00 uur en de toegang is gratis. Niet langs de lijn, maar wel benieuwd naar het wedstrijdverloop? Volg dan het live Twitterverslag via @fcutrechtmatch