Willem II-thuis: Allard Lindhout de arbiter

28 maart 2017
KNVB maakt arbitrale kwartetten voor FC Utrecht - Willem II, Excelsior - FC Utrecht en Jong Ajax - Jong FC Utrecht bekend. 
De wedstrijd FC Utrecht - Willem II staat zaterdag onder leiding van Allard Lindhout en volgende week dinsdag is het Jeroen Manschot die Excelsior - FC Utrecht leidt. Dat blijkt uit de scheidsrechtersaanstellingen die de KNVB zojuist bekendmaakte.

Arbiter Lindhout weet zich zaterdag in Stadion Galgenwaard verzekerd van de assistentie van Peter Janson en Cristian Dobre. De vierde official bij het Eredivisieduel tussen FC Utrecht en Willem II dat om 20.45 uur begint is Joey Kooij.

Op dinsdag 4 april in Kralingen zijn Mark Strijker en Johan Hubers de assistenten van arbiter Manschot. In Stadion Woudestein is Freek van Herk de vierde official bij het treffen tussen Excelsior en FC Utrecht.

Een dag eerder, op maandag 3 april, speelt Jong FC Utrecht in de Amsterdam ArenA tegen Jong Ajax. Daar is Rob Dieperink actief als leidsman en zijn Mark Janssen en Martijn Beijer de assistent-arbiters. Jerome de Vries fungeert bij het Jupiler League-onderonsje als vierde official.