IT4Kids actiemaand

31 maart 2017
Bij FC Utrecht staat de maand april in het teken van een bijzondere stichting: IT4Kids. Een stichting die de sportkansen van kinderen in Nederland, voor wie sporten om welke reden dan ook niet vanzelfsprekend is, vergroot.
Omdat FC Utrecht het ook erg belangrijk vindt kinderen te laten sporten, is in samenwerking met partner Infotheek de IT4Kids actiemaand opgezet. Rondom al onze thuiswedstrijden worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een VR-experience, sport – en spelactiviteiten en een supportersactie. Ook IT4Kids actie-ambassadeur Willem Janssen helpt mee. Kunnen we ook op jou rekenen? Kost slechts één minuut van je tijd: www.it4kids.com/nl/actiemaand

Als dank voor je medewerking worden onder alle instuurders mooie FC Utrecht prijzen verloot.