FCU O15 moest aantreden tegen Ajax O15. Ajax was de koploper waarvan thuis werd verloren. Het beloofde dus een lastige wedstrijd te worden. FCU speelde vanuit een compacte verdediging en dit werkte goed in de eerste helft, want er werden nauwelijks kansen gecreëerd door Ajax. FCU kwam uit een vrije trap op voorsprong nadat deze bij de tweede paal werd ingekopt. Ajax kwam hierna op gelijke hoogte door een vrije trap van 25 meter die prachtig de kruising in vloog.

In de tweede helft ging FCU verder waar het gebleven was. Een vrije trap van FCU belandde op de lat en in de rebound kon de 2-1 worden binnengetikt. Hierna werd het vooral tegenhouden en dit lukte bijna tot het eind. Helaas werd het nog 2-2 door een bal uit de kluts.  Al met al een prima resultaat tegen de koploper.