De eerste overwinning van FC Utrecht in de E-Divisie is een feit. En hoe! Lode de Boo stuurde zijn digitale manschappen in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles naar een 4-0 zege.

In het eerste kwart van de partij kreeg het De Boo bestuurde FC Utrecht twee grote kansen tegen het digitale Go Ahead Eagles, dat uit voornamelijk in Italië spelende voetballers bestond. De bal wilde er net niet in, ook vlak voor rust niet toen er door de Utrechtse FIFA-ploeg van afstand werd geschoten.

Na de break sloeg De Boo’s FC Utrecht al snel toe. Na een uur digitaal voetballen stond het 0-2. Op dat moment kregen de Eagles een grote kans op de aansluitingstreffer, maar die bleef uit. Sterker nog: De Boo slaagde erin nóg twee keer te scoren, en zo de eerste driepunter te scoren van FC Utrecht in de E-Divisie en wel met overtuigende cijfers: 0-4.

Bekijk hier de wedstrijd tussen FC Utrecht en Go Ahead Eagles:
Na drie wedstrijden in de E-Divisie heeft FC Utrecht vier punten. Eerder werd gelijkgespeeld tegen Sparta Rotterdam en verloren van titelfavoriet Ajax. Morgen (donderdag) om 17.00 uur begint de E-Divisiepartij tussen FC Utrecht en sc Heerenveen.