Met 2-3 legde FC Utrecht het af tegen sc Heerenveen in de vierde wedstrijdronde van het allereerste seizoen van de E-Divisie. Het digitale Utrechtse team, bestuurd door Lode de Boo, was tegen de venijnige counters van het sc Heerenveen van Niels Krist niet opgewassen.

Lode de Boo’s FC Utrecht kwam tegen sc Heerenveen al snel op voorsprong (1-0), maar ging ondanks een aantal mooie kansen de rust in met een 1-2 achterstand. Na de break counterde de Friese FIFA-ploeg door en dat leverde halverwege de tweede helft de 1-3 op. Een kwartier voor tijd deed FC Utrecht wat terug (2-3) maar in de speeltijd die na de aansluitingstreffer resteerde, lukte het niet meer de gelijkmaker te scoren.

Bekijk de wedstrijd:
Na vier speeldagen in de E-Divisie heeft het FC Utrecht van Lode de Boo vier punten; één duel werd gewonnen, één keer werd het gelijk en tweemaal liep het FIFA-team van de Utrechters tegen een nederlaag aan.

Morgen in de E-Divisie een voorproefje van de Eredivisiewedstrijd die later dit weekend op het programma staat: PSV - FC Utrecht. Het E-Divisieduel is morgen vanaf 17.00 uur te zien op YouTube.