FC Utrecht O16 vertoeft deze week in Suriname. Daar, in Paramaribo, nemen de Utrechtse talenten deel aan een toernooi. FC Twente O17, Suriname O17 en Curacao O17 zijn de tegenstanders. Djevencio en Randy brengen verslag uit. Deel 5.

We begonnen met een lekker ontbijt. Elke dag een eitje en een pannenkoek. Na het ontbijt gingen we studie doen. Omdat we een week weg zijn moeten we van school wel onze boeken meenemen om te leren. Dat doen we bijna elke dag een uurtje. Na de studie gingen we lunchen bij een pasta restaurant, eten was best wel lekker. Daarna gingen we terug naar het hotel om onze spullen te pakken voor de wedstrijd. Bij de wedstrijd waren we niet compleet, we hadden veel blessures daarom hadden we toestemming van de Surinaamse bond om 4 jongens te lenen. Die net buiten de selectie van Suriname vallen.

De wedstrijd tegen Twente was een heel andere wedstrijd dan tegen Suriname omdat tegen Suriname het tempo veel hoger lag dan tegen Twente. De eerste helft was Twente beter, ze hadden meer kansen dan ons en in het tweede helft hadden we het opgepakt maar uiteindelijk washet toch 0-0 gebleven. 

Na de wedstrijd gingen we bij een restaurant eten. Daarna gingen we terug naar het hotel en gingen we slapen.