FC Utrecht O16 vertoeft deze week in Suriname. Daar, in Paramaribo, nemen de Utrechtse talenten deel aan een toernooi. FC Twente O17, Suriname O17 en Curacao O17 zijn de tegenstanders. Connor en Tom brengen verslag uit. Deel 3.

Maandag 13 februari, we hebben lekker geslapen en we staan fris op voor het ontbijt. Het ontbijt was weer zeer verrukkelijk, jammmieee! Na het lekkere ontbijt kregen we de tijd om te studeren in de mooie buitenlucht. Iedereen ging met zijn eigen werk aan de slag.

Daarna konden we even wat voor ons zelf doen en gingen we even relaxen in het uitzicht van Suriname. Inmiddels had iedereen een beetje trek gekregen en vertrokken we gezamenlijk naar het poffertjeshuis en werden we voorzien van een lekker hapje. De spanning begon te stijgen want we zouden diezelfde dag nog een wedstrijd spelen tegen Suriname O17. We vertrokken van het poffertjeshuis terug naar ons verblijf waar we even een lekker uurtje konden bijkomen van de pannenkoek. Daarna raapte we de wedstrijd tenues bij elkaar en vertrokken we naar het stadion waar de wedstrijd zou plaatsvinden. We maakten ons klaar voor de Warming-up de warming up zag er top uit.

Maar de eerste helft liet dat na. We kwamen goed voor door een mooie kopbal van Akif Hancer. Maar toen ging het bergafwaarts het stond 3-1 voor Suriname. Tweede helft knokten we ons goed terug met een paar mooie goals het werd 4-4 . Na de wedstrijd was iedereen een beetje moe en vertrokken we naar het hotel om te gaan uitrusten voor een nieuwe prachtige zonnige dag in het mooie Suriname.