FC Utrecht O16 vertoeft deze week in Suriname. Daar, in Paramaribo, nemen de Utrechtse talenten deel aan een toernooi. FC Twente O17, Suriname O17 en Curacao O17 zijn de tegenstanders. Aaron en Emmanuel brengen verslag uit. Deel 2.

Zondag 12 februari. We staan op met prachtig weer. De zon schijnt, geen sneeuw te bekennen. Er staat een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet klaar waar ook eieren worden gebakken en pannenkoeken. Daar wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Daarna gaan met onze ‘spelersbus’ naar een trainingscomplex voor een training. Het dikke gras moet even wennen, maar ook hier rolt de bal op.

Steeds een korte sessie en dan weer even drinken, want de zon doet ook zijn best.

Na afloop staat er een echte Surinaamse lunch klaar: roti en bruine bonen met rijst.

De middag gaat gevuld worden met zwemmen, daarna studie en daarna diner. Maar ... eenmaal in het zwembad horen we (van de organisatie) dat we eerder met de bus vertrekken, want we gaan nog even in het stadion bij een wedstrijd kijken. De studie schiet er bij in tot groot verdr... grote blijdschap van de spelers ( dat maken we nog wel goed).

De wedstrijd was een belabberd niveau, het eten niet.
Vanavond vroeg naar de kamer om weer goed bij te slapen, want morgen gaat de eerste wedstrijd gespeeld worden. In de ochtend hadden we weer ontbeten.