In het supportershome van Stadion Galgenwaard wordt morgen een groots FIFA-toernooi gehouden. In de ochtend melden zich een kleine 50 Junior Tigers voor een bittere strijd om FIFA-kampioen van de club te worden. In de middag breekt de hel pas echt los: meer dan 200 13+ spelers gamen tegelijkertijd voor de bragging rights. Wie is het meest behendig met de controller?

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven! Het toernooi zit vol. Als je je niet hebt ingeschreven, dan heeft het geen zin om morgen naar het stadion te komen!
 
Zowel de kampioen van de ochtendsessie als de kampioen van de middagsessie ontvangen een mooi prijzenpakket. Voor de oudere gamers zit er zelfs nog een extraatje in. Eén van de spelers verdient het predicaat ‘e-Sporter van FC Utrecht’.

Een e-Sporter van FC Utrecht is niet perse de beste speler. Om de clubkleuren van FC Utrecht in het land uit te dragen moet je natuurlijk wat kunnen, maar het is belangrijker dat je de boodschap van de club goed overbrengt. Deze e-Sporter wordt daarom een week na het toernooi door de jury van FC Utrecht gekozen uit de laatste acht deelnemers. De topkandidaten worden hier nog uitvoerig voor onder handen genomen en getest.
 
Het toernooi van de Junior Tigers begint om 9:00 uur. De kampioen wordt omstreeks 12 uur gekroond. Het 13+ toernooi start om 13:00 uur. Om de grote stroom met aanmeldingen te verwerken gaan de deuren al om 12 uur open. Omstreeks 17 uur wordt de toernooiwinnaar gekroond.