Met veruit de meeste stemmen van de Junior Tigers ging Sofyan Amrabat er vandoor met de award ‘Speler van de Maand’ die hoort bij de maand november. Eén van de Amrabat-stemmers, de 9-jarige Elin van Duuren uit Utrecht, was de gelukkige die de award hoogstpersoonlijk aan de speler van FC Utrecht mocht overhandigen.

Junior Tiger Elin pakte de Meet & Greet met jeugdinternational Amrabat uiterst serieus aan. Vooraf had ze namelijk al de nodige vragen voorbereid voor Amrabat, die afgelopen maand ook door het Algemeen Dagblad werd uitgeroepen tot Speler van de Maand.

Zo was Elin er benieuwd naar of Amrabat nog goede tips voor haar, en haar 11-jarige voetballende broertje Tiemen, in petto had. Nou en of! “Het belangrijkste bij voetballen is dat je plezier hebt”, zei Amrabat, nadat hij blij verrast de award van de jonge supporter uit Utrecht in ontvangst had genomen. “Daar begint het allemaal mee.”

Elin kon met dat antwoord handig een bruggetje maken naar haar volgende vraag: waar zou het voetbalavontuur van Amrabat eindigen? “Spelen in de Champions League zou mooi zijn”, knipoogde de middenvelder. "Maar nu ben ik alleen maar bezig met mijn best doen voor FC Utrecht.”

Eregallerij Junior Tigers Speler van de Maand

  • Augustus - Sébastien Haller
  • September - Richairo Zivkovic
  • Oktober - Nacer Barazite
  • November - Sofyan Amrabat
Breng nu jouw stem uit op de Speler van de Maand december en wie weet reik jij binnenkort wel een award uit aan jóuw favoriete FC Utrecht-speler!