Nederland speelt vrijdag 7 april een oefenwedstrijd tegen Frankrijk. Locatie van het duel, dat exact 100 dagen voor aanvang van WEURO2017 op de agenda staat, is Stadion Galgenwaard in Utrecht. Dit stadion is zondag 16 juli ook het decor van Nederland - Noorwegen, de openingswedstrijd van het EK.
 
Het treffen met Frankrijk is voor de Nederlandse voetbalsters de eerste thuiswedstrijd van 2017. Oranje belegt in januari een trainingskamp in Spanje en in maart staat deelname aan de Algarve Cup op het programma. Frankrijk dat momenteel op een derde plek op de FIFA ranking staat, bereidt zich net als Nederland voor de WEURO2017. Les Bleues zijn voor dit eindtoernooi ingedeeld in poule C samen met IJsland, Oostenrijk en Zwitserland.
 
Kaarten Nederland - Frankrijk 
De prijs voor losse kaarten is €10,-. Houders van een OnsOranje ClubCard krijgen 10% korting en groepen vanaf acht personen krijgen ook korting. Zij betalen € 6,- per persoon. Tevens is er een kinderkorting van 50% voor kinderen tot en met 14 jaar. Kaarten zijn per direct te koop via OnsOranje.nl.

Vanaf half januari zijn losse kaarten verkrijgbaar in de fanshop van FC Utrecht.