Het loopt storm voor het FIFA 17-toernooi dat op 6 januari wordt georganiseerd in Stadion Galgenwaard. Twaalf uur nadat de registratie werd geopend was het toernooi voor de 13+ gamers al uitverkocht. Voor de Junior Tigers zijn nog enkele tientallen plaatsen vrij. Zij kunnen zich hier inschrijven.

Het is belangrijk om te melden dat de zoektocht van FC Utrecht naar een gamer een proef is, die tot en met juni 2017 loopt. Tijdens deze periode organiseert de club nog een groot toernooi, waarbij de gamer voor seizoen 2017-2018 wordt gekozen.

Acht deelnemers en twee wildcards die op 6 januari de hoogste ogen gooien, krijgen tijdens het volgende toernooi extra privileges. Bovendien ontvangen zij een mooi prijzenpakket. Uiteindelijk maakt FC Utrecht uit de tien toptalenten een keuze: wie gaat de geschiedenisboeken in als de allereerste e-Gamer van de club?
 
Toernooiopzet
Vrijdag 6 januari beginnen de Junior Tigers al om 9 uur. Omstreeks de klok van 12 uur weten we wie de meest bedrijvige FIFA-speler onder álle Tigers is.

Om 13 uur begint dan het 13+ toernooi. 300 gamers sluiten die dag aan in één grote gamer-sessie. Om 18:00 uur verwachten wij de winnaars aan jullie te kunnen presenteren.

Huishoudelijk
Parkeren? Dat kan op P1 (betaald) of op de parkeerplaatsen van Kampong. Tijdens de dag is eten en drinken verkrijgbaar bij de cateringpunten. Betalen doe je op 6 januari bij inschrijving. Jij krijgt van ons dan een polsbandje, zodat je aan het toernooi kunt deelnemen.

Het FIFA 17 toernooi wordt mogelijk gemaakt door Bundled met hun label FIFALive.nl. Bundled is sinds 2001 actief in de gaming industrie en werkt sinds 2008 onder andere samen met Electronic Arts.