Op vrijdag 6 januari gaat FC Utrecht op zoek naar een (junior) e-sporter voor FC Utrecht. In de kerstvakantie organiseert de FC een groot FIFA17 toernooi op de Noordpromenade van Stadion Galgenwaard. Vertegenwoordig jij straks de rood-witte diagonaal in competities?

FC Utrecht is op zoek naar een Junior e-sporter en op zoek naar een 13+ gamer-baas. Het toernooi op 6 januari is dan ook opgesplitst in twee leeftijdscategorieën. Voor 5 euro doe je al mee en maak je kans om FC Utrecht te vertegenwoordigen op het allerhoogste niveau. Wees er snel bij, want het aantal spots is beperkt.

Van 9.00 tot 13.00 is er een juniortoernooi, dat uitsluitend is voorbehouden aan leden van de Junior Tigers. Uit dit toernooi komt de Junior kampioen. Op PlayStation 4 consoles wordt er deze vrijdag gestreden in een Champions League format; een groepsfase gevolgd door een knock-out-fase en de uiteindelijke (en allesbeslissende finale). De winnaar gaat sowieso met een mooie prijs naar huis!

Van 14.00 tot 18.00 uur zijn dan de supporters aan de beurt. Zij gooien hun hele hebben en houden in de strijd om e-sporter van FC Utrecht te worden. Ben jij gek van FIFA17 of ken je iemand die voorbestemd is om deze prestigieuze titel te winnen? 

Meld je aan via onderstaand formulier. Aanmelden kan tot dinsdag 2 januari.

Doe je mee aan het Junior Tigers toernooi? Schrijf je HIER in.

Ben je ouder dan 13 jaar, dan is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. Het toernooi was binnen 12 uur helemaal uitverkocht.