Jong FC Utrecht speelt morgen (dinsdag) een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong Roda JC Kerkrade. Het oefenduel begint op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht om 14.00 uur. De entree is gratis.

De spelers van Jong FC Utrecht en Jong Roda JC Kerkrade? Dikke kans dat ze elkaar nog wel kennen. Op dinsdag 12 juli jongstleden, een warme zomermiddag, stonden beide teams namelijk voor het laatst tegenover elkaar. Toen won de Utrechtse Jupiler League-ploeg met 3-2 van de Limburgers. Dani van der Moot maakte twee goals, Odysseus Velanas lukte één treffer. Via Abdel Bouali (3-1) en Jorrit Smeets (3-2) maakten de geel-zwarten het nog wel spannend.

Geen competitiepartij deze week
Voor Jong FC Utrecht staat er deze week geen competitiepartij op het schema. De ploeg van trainer/coach Robin Pronk treedt maandag aan in Stadion Galgenwaard. Daar is Jong Ajax de tegenstander van de Utrechters.

Limburgse ploeg draait moeizaam
Jong Roda JC Kerkrade speelt in de competitie voor reserve-elftallen en draait daarin moeizaam. De Limburgers hebben vijf competitiepartijen gespeeld en daarvan werd er niet één gewonnen. Met twee punten op de teller hebben de geel-zwarten de rode lantaarn in handen.

Gratis entree, live verslag via Twitter
De wedstrijd Jong FC Utrecht - Jong Roda JC Kerkrade begint op Sportcomplex Zoudenbalch om 14.00 uur en de toegang is gratis. Er niet bij, maar wel benieuwd naar de verrichtingen van de beloftenteams? FC Utrecht doet via @fcutrechtmatch live verslag van het oefenduel.