Aankomende zondag wordt tijdens de wedstrijd FC Utrecht-NEC in ieder geval één supporter heel gelukkig gemaakt. Tijdens de theepauze van het duel trakteert de nieuwe rugsponsor 4Launch één van de deelnemers aan de winkelwagenactie namelijk op €2500 aan tech-goodies.
 
De afgelopen weken draaide de actie op volle toeren. In navolging van spelers als Yassin Ayoub, Robbin Ruiter en Willem Janssen vulden meer dan 1000 supporters hun verlanglijstje in, allemaal in de hoop dat ze op 30 oktober de gelukkige ontvanger zijn van geweldige prijzen. Maar wat prijkt er qua doorsnee op het gemiddelde lijstje van een FC Utrecht-supporter? De Xbox One met FIFA 17 staat met stip bovenaan en ook de Samsung 49” Full HD LED TV vindt gretig aftrek. Ook de komst van de iPhone 7 is de meeste supporters niet ontgaan. De nieuwste smartphone van Apple staat op een keurige derde plek in het rijtje en wordt in ieder geval ook door het gros van de selectiespelers begeerd.
 
Supporters van de FC kunnen nog tot aanstaande donderdag hun winkellijstje invullen op de site van 4Launch. Wellicht kiezen zij dan voor de Samsung SSD 850 EVO 2.5" met 250GB geheugen (nummer 4 op de lijst) of de HP Notebook Pavilion 15-ab271nd (nog net in de Top 5). Uit alle inzenders wordt zondag één gelukkige winnaar getrokken die zich zondagmiddag op het speelveld mag melden.