Met drie punten keerde FC Utrecht O15 zaterdagmiddag terug uit Friesland. De Utrechtse talenten klopten sc Heerenveen O15 met 0-2.

FC Utrecht O15 stond in de eerste helft goed compact, maar verloor bij balverovering in een te vroeg stadium de bal en kon daardoor weinig kansen creëren. sc Heerenveen O15 had wat meer overwicht.

Na de thee was dat anders. FC Utrecht O15 ging effectief om met de grotere ruimtes in de omschakeling en scoorde in de 45ste minuut de 0-1. Tien minuten later konden de voetballers uit de Domstad nogmaals juichen, want toen werd het 0-2.

FC Utrecht O15 werkte hard, maar moet zich binnen de intenties van de speelwijze doorontwikkelen om tot nog meer goede resultaten te komen bij de volgende wedstrijden.