Bekervoetbal in Stadion Galgenwaard! Finalist van afgelopen seizoen FC Utrecht speelt op woensdag 26 oktober tegen FC Groningen om een plekje in de achtste finale. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Een overzicht van wat de bekerpartij voor u en uw tickets betekent.

Let op: Alle vaste parkeerkaarten zijn, indien de bekerwedstrijden van FC Utrecht in uw contract zitten, ook geldig tijdens de KNVB Beker.

 
De ’t Wed & Waard Lounge
In uw contract staat of de wedstrijden voor de KNVB Beker inbegrepen zijn. Indien bekerwedstrijden in uw contract zitten, zijn uw seizoenkaarten geldig voor de bekerwedstrijd tegen FC Groningen. Met uw pasjes krijgt u, zoals u gewend bent bij competitiewedstrijden, toegang tot de ’t Wed & Waard Lounge en de tribune. Mocht de wedstrijd tegen FC Groningen er niet bij in zitten, kunt u (extra) kaarten á 50,00 euro bestellen bij uw accountmanager.
 
Business Lounge
In uw contract staat of de wedstrijden voor de KNVB Beker inbegrepen zijn. Indien bekerwedstrijden in uw contract zitten, ontvangt u uw wedstrijdkaarten en parkeerkaarten in de week van 17 oktober. Mocht de wedstrijd tegen FC Groningen er niet bij in zitten, kunt u (extra) kaarten á 150,00 euro bestellen bij uw accountmanager.
 
Business Lounge Premium
In uw contract staat of de wedstrijden voor de KNVB Beker inbegrepen zijn. Indien bekerwedstrijden in uw contract zitten, ontvangt u uw wedstrijdkaarten en parkeerkaarten in de week van 17 oktober. Mocht de wedstrijd tegen FC Groningen er niet bij in zitten, kunt u (extra) kaarten á 200,00 euro bestellen bij uw accountmanager.
 
Themaboxen
In uw contract staat of de wedstrijden voor de KNVB-Beker inbegrepen zijn. Indien bekerwedstrijden in uw contract zitten, ontvangt u uw wedstrijdkaarten en parkeerkaarten in de week van 17 oktober. Mocht de wedstrijd tegen FC Groningen er niet bij in zitten, kunt u (extra) kaarten bestellen bij uw accountmanager voor de prijs die u normaal betaalt.
 
Particuliere skyboxen
In uw contract staat of de wedstrijden voor de KNVB-Beker inbegrepen zijn. Indien bekerwedstrijden in uw contract zitten, ontvangt u uw wedstrijdkaarten en parkeerkaarten in de week van 17 oktober. Mocht de wedstrijd tegen FC Groningen er niet bij in zitten, kunt u (extra) kaarten á 75,00 euro (exclusief catering) bestellen bij uw accountmanager.