Interim2day neemt vanaf dit seizoen plaats in de Directors Lounge, powered by Louwman Exclusive Maserati Utrecht. De klantcontactspecialist helpt FC Utrecht het komende seizoen onder andere verder op weg door het personeel van de FC Utrecht fanshop te coachen.
 
Jan de Zeeuw, eigenaar van Interim2day: “Interim2day kiest bewust voor een samenwerking met FC Utrecht vanwege het actieve ondernemersklimaat dat FC Utrecht haar relaties biedt. Het combineren van een sportieve omgeving met zakelijke kansen maakt deze samenwerking erg interessant. Interim2day helpt organisaties door advies te geven en personeel te trainen op het gebied van (commercieel) klantcontact. Zo ook bij FC Utrecht. Wij kijken uit naar een mooi seizoen!”
 
Vincent Imhof is vanuit FC Utrecht erg trots op de samenwerking: “Met Jan de Zeeuw en zijn compagnon Jeroen Dietvorst heeft onze Directors Lounge er weer twee ervaren ondernemers bij. Bovendien is Jan nog eens een echte voetbalman, met FC Utrecht als eerste voorkeur. Interim2day brengt vraag en aanbod op het gebied van commercieel klantcontact bij elkaar. Met Jan en Jeroen heeft het FC Utrecht Business netwerk, en dan met name de Directors Lounge, er twee echte verbinders bij.”