Dit is ‘m: hét derde tenue van dit seizoen

08 september 2016
En de outfit is vanaf nu in beperkte oplage verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop!
Overwegend wit, maar met een zeer prominente, prettige bijrol voor zwart en een in het oog springend toefje rood om het af te maken. Het derde tenue van FC Utrecht van het seizoen 2016/2017 is er en het ziet er prachtig uit! De outfit is vanaf nu in een beperkte oplage verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop.

Het shirt sluit aan bij het thuis- en uittenue van dit seizoen; een egale voorzijde, een diagonaal op de rugzijde van het tricot. De accenten in het shirt komen eveneens overeen: het rugby-achtige kraagje, de badge met daarop de Dom, het FCU-beeldmerk subtiel verwerkt en natuurlijk de bij shirtfabrikant hummel horende chevrons op de mouwen.

Op donderdag 22 september is de primeur. Die dag dragen de spelers van FC Utrecht het tenue voor het eerst, in de bekeruitwedstrijd tegen FC Twente.

Het bekertenue is verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop. Het shirt is er in de maten 116 t/m XXXL en kost 49,99 euro voor de maten 116 t/m 164/S en 54,99 euro voor de maten M t/m XXXL. Het broekje kost 24,99 euro en is verkrijgbaar in de maten 116 t/m XXXL. Sokken á 12,99 euro zijn er in de maten 30-35, 36-40, 41-44 en 45-48. Bij aankoop van een shirt en een broekje krijg je de sokken er gratis bij!