Supporters die zich hebben verzekerd van een FC Utrecht seizoenkaart hebben deze jaargang in ieder geval één pas minder in de portemonnee.  Niet langer loop je namelijk met een extra betaalkaart rond, in het nieuwe seizoen kun je bij de kassa’s gewoon afrekenen met je seizoenkaart.

Je seizoenkaart laad je op in de online omgeving mijnfcutrechtbetaalkaart.nl. In die beveiligde omgeving is het ook mogelijk het tegoed van je betaalkaart van vorig seizoen over te zetten naar je nieuwe pas. Meer instructies hierover vind je in de brief die met je seizoenkaart is verzonden of op de online betaalkaartomgeving.

Je oude passen? Die moet je goed bewaren, omdat je ze nog in ieder geval een aantal seizoenen kunt gebruiken. Maar wellicht nog leuker: medio september krijg je twee unieke mogelijkheden om al je oude betaalpassen in te leveren en daar een klein betaaltegoed voor op te strijken. Houd de website in de gaten voor meer nieuws.

Borg
Omdat supporters in het verleden nogal eens slordig omgingen met de betaalkaarten is besloten om voor elke nieuw uitgegeven betaalkaart een borg van €2 te vragen. Deze borg wordt tegen inlevering van de pas uiteraard weer teruggegeven.

Geen pas, geen paniek
Heb je nog geen seizoenpas ontvangen? Raak dan vooral niet in paniek. Ook zonder pas kun je in ieder geval als seizoenkaarthouder alvast extra kaarten bestellen voor PSV. Het ticketsysteem herkent je uit duizenden als je inlogt en geeft je automatisch toegang tot alle kaarten waar je recht op hebt.

En als je de pas dan onverhoopt zaterdag nog niet hebt…
Mocht je bij de zaterdagpost nog geen seizoenkaart hebben ontvangen? Dan kan je je melden bij de fanshop. Daar zal men een vervangende kaart voor je uitdraaien.