Nieuw op Snapchat: Stadion Galgenwaard-geofilter

31 augustus 2016
Vanaf nu kun je nog leukere Snapchats maken als je bij FC Utrecht bent.
Vanmorgen ging-ie in premiere: de Stadion Galgenwaard-geofilter op Snapchat. Met de geofilter is het mogelijk op Snapchat nog leukere berichten te versturen als je bij FC Utrecht bent.

Een geofilter is een afbeelding die je als het ware over een foto of filmpje heen kunt leggen. Welke geotags je kunt gebruiken, is afhankelijk van waar je bent. Sinds vanmorgen is er de Stadion Galgenwaard-geofilter, die je op Snapchat te zien krijgt als je in of vlakbij Stadion Galgenwaard bent.

“Snapchat is één van de meest populaire social media-platformen van dit moment”, weet contentmaker Dick Teunen van FC Utrecht. “De club is sinds twee maanden actief op dat kanaal en er zijn steeds meer mensen die op Snapchat fc_utrecht weten te vinden. Als je bij een voetbalwedstrijd bent, wil je dat graag delen met je vrienden op Snapchat. Dat kan nu op een nog leukere manier, dankzij de Stadion Galgenwaard-geofilter. Daarmee kun je de foto’s en filmpjes die je maakt als je bij FC Utrecht bent net nog even wat leuker maken.”

Volg FC Utrecht op Snapchat, voeg toe: fc_utrecht.