Darkwa en Mallahi in Oranje Onder 17-selectie

31 augustus 2016
Nog eens drie FC Utrecht-talenten stand-by voor Vierlandentoernooi in Duitsland.
De FC Utrecht-talenten Dereck Darkwa en Mohamed Mallahi zijn opgeroepen voor Oranje Onder 17. Nog eens drie spelers van de club uit de Domstad staan op de stand-bylijst voor het Vierlandentoernooi dat volgende week wordt gespeeld.

Dat zijn Fabian de Keijzer, Cas Odenthal en Tommy St. Jago. Mogelijk worden zij op een later moment nog toegevoegd aan het keurkorps dat op vrijdag 9 september (tegen Duitsland Onder 17), zondag 11 september (versus Israël Onder 17) en dinsdag 13 september (tegen Italië Onder 17) speelt.

De volledige selectie van Oranje Onder 17:
Zakaria Aboulhlal (Willem II), Mitchel Bakker (Ajax), Myron Boadu (AZ), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Thomas Buitink (Vitesse), Dereck Darkwa (FC Utrecht), Tijn Daverveld (PSV), Juan Familia-Castillo (Chelsea, Engeland), Timon Fikkert (ADO Den Haag), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Justin de Haas (AZ), Dogucan Haspolat (Excelsior), Brad van Hoeven (Sparta Rotterdam), Joey Jacobs (AZ), Daniel van Kaam (FC Groningen), Robin Lathouwers (AZ), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Andrew Mendonca (PSV), Kik Pierie (sc Heerenveen), Daishawn Redan (Ajax), Jasper Schendelaar (AZ), Ian Smeulers (Feyenoord).