DESTO-uit staat voor FC Utrecht voor de deur

27 juni 2016
De eerste vriendschappelijke partij van het seizoen 2016/2017 staat voor de deur. FC Utrecht neemt het morgen (dinsdag) in Vleuten op tegen Derdeklasser DESTO. Het duel begint op Sportpark De Vryheit om 19.00 uur.
Stapten de spelers van FC Utrecht zondagmorgen voor het eerst dit seizoen het trainingsveld op, morgen (dinsdag) wordt het volgende mijlpaaltje in aanloop naar de competitiestart geslagen. De ploeg van trainer/coach Erik ten Hag kruist dan namelijk de degens met DESTO in wat de eerste oefenpot van de jaargang is.

Middenmoot
Tegenstander DESTO, dat wordt getraind door voormalig FC Utrecht-jeugdspeler Kevin de Liefde, sloot het seizoen in de Zaterdag Derde Klasse D van district West I af op de negende plek, net onder SVM Maartensdijk, en één plekkie boven SEC uit Soest. Op doelsaldo grepen de oranjezwarten naast de tweede periodetitel, die door de Utrechtse studenten van Odysseus’91 werd gepakt.

Eén van de vier
DESTO-uit is één van de vier oefenpartijen die op dit moment in de FC Utrecht-agenda staat. De Eredivisionist gaat ook sparren met SV Spakenburg (uit, zaterdag 9 juli), Lierse SK (in Herentals, dinsdag 12 juli) en 1. FC Union Berlin (uit, zaterdag 30 juli). Op korte termijn worden vermoedelijk nog enkele oefenduels ingepland.

De Vryheit
De wedstrijd DESTO - FC Utrecht begint morgen (dinsdag) op Sportpark De Vryheit in Vleuten om 19.00 uur. De kassa’s van het sportpark zijn vanaf 17.30 uur open. Kaarten zijn daar verkrijgbaar á 5 euro.

Live verslag via Twitter en updates via Snapchat
Niet langs de lijn in Vleuten? Dan biedt Twitter uitkomst! FC Utrecht doet via @fcutrechtmatch live verslag van de vriendschappelijke wedstrijd en deelt via Snapchat updates vanuit Vleuten. Voeg FC Utrecht toe in Snapchat: fc_utrecht.