Verfgroothandel Bevela, 40 jaar (FC) Utrecht

28 mei 2016
Echte Utrechtse familiebedrijven: het zijn er veel binnen de businessclub van FC Utrecht. Lokale partijen die de verbinding zoeken met FC Utrecht en er zakelijk hun voordeel uit halen. Zo ook Bevela, het familiebedrijf van Dennis van Eijk.
Gevoetbald bij IJFC, de voetbalclub uit IJsselstein, woonachtig in de omgeving van Utrecht én bevriend met mensen die wekelijks naar de wedstrijden van FC Utrecht gaan. Je kan oprecht van een échte Utrechter spreken als je het hebt over Dennis van Eijk. Dennis is sinds 2011 werkzaam in het familiebedrijf: “Vanuit mijn opleiding Small Business & Retail Management ben ik terecht gekomen bij een verfimporteur. Hier heb ik uiteindelijk zeven jaar gewerkt en heb ik een prachtige kijk in de keuken gekregen zodat ik in 2011 klaar was om in het bedrijf van mijn vader te stappen.”

Bevela, de afkorting van Behang, Verf en Lak, bestaat dit jaar 40 jaar. Dennis vertelt: “Na de start aan de Bemuurde Weerd in Utrecht heeft verfgroothandel Bevela inmiddels honderden verschillende merken, met meer dan 10.000 artikelen verdeelt voer 10 verkooppunten in Midden- en West-Nederland. Naast het leveren van materieel staan wij ook klaar voor advies en begeleiding op de werkplaats. Wij kijken mee waar nodig en voorzien van verftechnisch advies en de bijbehorende garanties. Ook voor huur van professioneel materiaal, gereedschapsreparaties en – keuringen kan men bij Bevela terecht.”

Naast haar 40 jarig bestaan kan Bevela ook terugkijken op een mooie mijlpaal bij FC Utrecht. Het afgelopen seizoen was het tiende seizoen voor Bevela in Stadion Galgenwaard. “We hebben al diverse arrangementen gehad. We zijn gestart in de voormalige businessclub en zijn vervolgens naar de Loge op de derde verdieping gegaan. Na een periode in de Bouwbox zijn we tegenwoordig te vinden in de ’t Wed & Waard Lounge.”

Niet alleen Dennis geniet van de informele sfeer in de ’t Wed & Waard Lounge: “Onder onze accountmanagers is onderling een verdeling gemaakt met wie er naar welke wedstrijd gaat. Elke week worden er andere klanten meegenomen om tijdens een informele setting kennis met elkaar en FC Utrecht te maken. Daarbij is de ene genodigde fanatieker dan de ander, waardoor elk bezoek uniek is. Maar altijd wordt de wedstrijddag als een fanatiek uitje ervaren.”

Ook net als Dennis zakelijk scoren bij FC Utrecht in Stadion Galgenwaard? Kijk dan op www.fcutrechtbusiness.nl/zakelijkscoren en kijk welke voorzet bij u het beste past! U kunt ook contact opnemen met FC Utrecht Business door te bellen met 030-8885504 of door een e-mail te sturen naarbusiness@fcutrecht.nl.