Timo Letschert winnaar David di Tommaso Trofee

08 mei 2016
Verdediger blijft Bart Ramselaar en S├ębastien Haller voor.

Verdediger Timo Letschert is winnaar geworden van de David di Tommaso Trofee. De achterhoedespeler van FC Utrecht ontving de publieksprijs uit handen van Audrey en Noah, de weduwe en zoon van David di Tommaso.

Letschert kwam in het begin van het seizoen 2014/2015 over van Roda JC Kerkrade. FC Utrecht huurde de verdediger die jaargang van de Limburgers en nam hem afgelopen zomer definitief van de club uit Kerkrade over.

Het is een traditie dat na afloop van de laatste competitiethuiswedstrijd van het seizoen de David di Tommaso Trofee wordt uitgereikt aan de speler die in de ogen van de supporters het meest waardevol en populair was in het voorbije seizoen. SupportersVereniging FC Utrecht organiseert jaarlijks de verkiezing.

In de uitverkiezing van dit jaar bleef Letschert middenvelder Bart Ramselaar (tweede) en aanvaller S├ębastien Haller (derde) voor. Afgelopen seizoen pakte Haller de prijs nog.