Richard Liesveld arbiter bij FC Utrecht - AZ

03 mei 2016
Scheidsrechter wordt zondag in Stadion Galgenwaard geassisteerd door Jan de Vries en Johan Balder.

De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen van FC Utrecht staat zondag onder leiding van Richard Liesveld. In Stadion Galgenwaard krijgt de arbiter assistentie van Jan de Vries en Johan Balder.

Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als vierde official bij de wedstrijd FC Utrecht - AZ, waarin de vierde plaats op de ranglijst de inzet is. Het duel begint in de Domstad zondag om 14.30 uur.

Kom zondag kijken in Stadion Galgenwaard, scoor je kaarten voor FC Utrecht - AZ via INTERNET of in de FC Utrecht Fanshop. Die is gevestigd naast de hoofdentree van Stadion Galgenwaard en van dinsdag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur.