Nshimirimana stand-by voor Oranje Onder 15

11 mei 2016
FC Utrecht-talent in beeld voor deelname aan dubbel duel met Duitsland Onder 15.

De FC Utrecht-jeugdspeler Amoros Nshimirimana staat stand-by voor Oranje Onder 15, dat op donderdag 19 en zaterdag 21 mei tegen Duitsland Onder 15 speelt. Het FC Utrecht-talent behoort nu dus nog niet tot de selectie, maar de mogelijkheid bestaat dat hij daar op een later moment nog aan wordt toegevoegd.

Het donderdagse duel wordt in Leer gespeeld, de partij op zaterdag vindt plaats in Wilhelmshaven. Bondscoach Peter van Dort heeft 22 spelers opgenomen in zijn selectie en er staan 15 talenten stand-by voor de dubbele ontmoeting met Duitsland Onder 15.

De definitieve selectie van Oranje Onder 15:
Marouan Azarkan (Feyenoord), Mees Bakker (AZ), Matthijs Bel (PSV), Vicente Besuijen (FC Volendam), Wouter Burger (Feyenoord), Paul Fosu Mensah (Ajax), Liam van Gelderen (Ajax), Ezra Hoogenboom (Feyenoord), Lorenzo van Kleef (ADO Den Haag), Joey Koorevaar (Feyenoord), Enric Llansana (Ajax), Eros Maddy (Ajax), Manuel Pherai (AZ), Shurandy Sambo (PSV), Vincent Schippers (Sparta Rotterdam), Mohammed Tahiri (Sparta Rotterdam), Joel Thode (sc Heerenveen), Nigel Thomas (Sparta Rotterdam), Damian Timan (PSV), Turan Tuzlacik (Sparta Rotterdam), Lucas Veenendaal (NEC), Joshua Zirkzee (ADO Den Haag).