Nshimirimana in voorselectie Oranje Onder 15

06 mei 2016
FC Utrecht-talent in beeld voor deelname aan dubbele jeugdinterland tegen Duitsland Onder 15.

De talentvolle FC Utrecht-speler Amoros Nshimirimana behoort tot de voorselectie van Oranje Onder 15 voor een dubbele jeugdinterland tegen Duitsland. De Nederlandse talenten treffen hun Duitse leeftijdsgenoten op donderdag 19 en zaterdag 21 mei.

Het donderdagse duel wordt in Leer gespeeld, de partij op zaterdag vindt plaats in Wilhelmshaven. Bondscoach Peter van Dort heeft 37 spelers opgenomen in zijn voorselectie en maakt komende week bekend met welke 22 voetballers hij de dubbele ontmoeting met Duitsland tegemoet zal treden.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 15:
Marouan Azarkan (Feyenoord), Mees Bakker (AZ), Matthijs Bel (PSV), Vicente Besuijen (FC Volendam), Wouter Burger (Feyenoord), Paul Fosu Mensah (Ajax), Liam van Gelderen (Ajax), Kenzo Goudmijn (AZ), Arjen van der Heide (sc Heerenveen), Ramon Hendrik (FC Dordrecht), Ezra Hoogenboom (Feyenoord), Lorenzo van Kleef (ADO Den Haag), Joey Koorevaar (Feyenoord), Brend Leeflang (Vitesse), Enric Llansana (Ajax), Eros Maddy (Ajax), Jurrien Maduro (Ajax), Quinten Maduro (Ajax), Omid Musawi (FC Twente), Amoros Nshimirimana (FC Utrecht), Manuel Pherai (AZ), Lars Rebergen (NEC), Daan Reiziger (FC Groningen), Jord Ruijgrok (Ajax), Shurandy Sambo (PSV), Vincent Schippers (Sparta Rotterdam), Venitchio Sint (Ajax), Nordin Tahboun (sc Heerenveen), Mohammed Tahiri (Sparta Rotterdam), Elayis Tavsan (Sparta Rotterdam), Joel Thode (sc Heerenveen), Nigel Thomas (Sparta Rotterdam), Damian Timan (PSV), Turan Tuzlacik (Sparta Rotterdam), Lucas Veenendaal (NEC), Dennis Vos (PSV), Joshua Zirkzee (ADO Den Haag).