Nshimirimana aan selectie Oranje Onder 15 toegevoegd

17 mei 2016
FC Utrecht-talent opgeroepen voor dubbele interland tegen Duitsland Onder 15.

Het FC Utrecht-talent Amoros Nshimirimana is toegevoegd aan de selectie van Oranje Onder 15. Stond de jeugdspeler van de club uit de Domstad aanvankelijk stand-by, nu maakt hij deel uit van de 22-koppige selectie die een dubbele interland gaat spelen tegen Duitsland.

Donderdag staan Oranje Onder 15 en Duitsland Onder 15 tegenover elkaar in Leer, zaterdag treffen beide ploegen elkaar in Wilhelmshaven.

De definitieve selectie van het Oranje Onder 15 van bondscoach Peter van Dort:
Marouan Azarkan (Feyenoord), Mees Bakker (AZ), Matthijs Bel (PSV), Vicente Besuijen (FC Volendam), Wouter Burger (Feyenoord), Paul Fosu Mensah (Ajax), Liam van Gelderen (Ajax), Ramon Hendriks (FC Dordrecht), Ezra Hoogenboom (Feyenoord), Lorenzo van Kleef (ADO Den Haag), Joey Koorevaar (Feyenoord), Enric Llansana (Ajax), Eros Maddy (Ajax), Amoros Nshmirimana (FC Utrecht), Manuel Pherai (AZ), Shurandy Sambo (PSV), Vincent Schippers (Sparta Rotterdam), Mohammed Tahiri (Sparta Rotterdam), Nigel Thomas (Sparta Rotterdam), Damian Timan (PSV), Turan Tuzlacik (Sparta Rotterdam), Lucas Veenendaal (NEC).