Kevin Blom en Dennis Higler aangesteld voor duels met PEC Zwolle

09 mei 2016
Arbitrale kwartetten voor partijen uit play-offs door KNVB bekendgemaakt.

De wedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht staat donderdag onder leiding van Kevin Blom en bij de return zondag in Utrecht is Dennis Higler de scheidsrechter. Dat heeft de KNVB zojuist bekendgemaakt.

Donderdag, bij PEC Zwolle - FC Utrecht, krijgt Blom assistentie van Patrick Langkamp en Peter Janson. Ingmar Oostrom is die avond de vierde official in het IJsseldelta Stadion. Daar wordt die dag om 20.45 uur afgetrapt.

Zondag, als FC Utrecht in Stadion Galgenwaard PEC Zwolle ontvangt, gaat de bal om 14.30 uur rollen. Scheidsrechter Higler weet zich in de Domstad verzekerd van de assistentie van Roger Geutjes en Richard Brondijk. Stijn Berben fungeert als vierde official.