Genieten aan de Loosdrechtse Plassen

11 mei 2016
Laatste Businessclubevenement van het seizoen erg geslaagd.

Finley Het Witte Huis was het decor voor het laatste Businessclubevenement van FC Utrecht in het voetbalseizoen 2015/2016. Dit prachtige landgoed, direct gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, verraste veel leden door het prachtige uitzicht dat het bood over het water.

Passend bij de locatie van dit businessclubevenement waren de Chevrolette Corvettes die bij de ingang van Het Witte Huis niemand konden ontgaan. Het moederbedrijf van Opel, General Motors, voert ook dit merk, waardoor deze supercar aan de gasten kon worden gepresenteerd. Voor één businessclublid blijft het niet bij kijken. Door het inleveren van zijn of haar visitekaartje maakte de aanwezigen kans op een weekend rijden in die Chevrolette Corvette. Roland Zaunbrecher, Operational Manager bij BBN Beveiliging B.V., was de gelukkige winnaar en kreeg de prijs uitgereikt door Kees Struijk, ?Directeur fleetsales bij Opel Stam- Nefkens.

'Die power is ongelooflijk'
De supercars waren niet het enige sportieve tintje aan deze avond. In de prachtige tuin van Het Witte Huis had iedereen een prachtig zicht op de Loosdrechtse Plassen én op een aantal speedboten. Eén van die speedboten was gereserveerd voor de businessclubleden van FC Utrecht. Iedereen die als een speer over het water wilde gaan, mocht instappen en het ruime sop kiezen. Voor velen een onvergetelijke ervaring. Zo ook voor Chris Alkema: Directeur bij ESED B.V. “Die power van die boot is echt ongelooflijk. Dat varen op het water gaf gelijk ook een heel andere dimensie aan dit evenement. Geweldig!”

Antje
Lopend van de pier naar het Landgoed kwam een heerlijke barbecuegeur de leden tegemoet. Uitgeserveerd door de zeer spontane werknemers van Het Witte Huis konden de gasten genieten van vlees, vis en heerlijke salades. Met daarnaast een optreden van Antje Monteiro, bekend van onder andere de musical Aida en het televisieprogramma ‘Het Gevoel van…’ was het echt genieten aan de Loosdrechtse Plassen.

Een fotoimpressie van het laatste Businessclubevenement van het seizoen 2015/2016: