Een geweldige rentree!

24 mei 2016
Eric Schouten, eigenaar van Broeke Steigerbouw B.V., heeft een groot verleden bij FC Utrecht. Schouten is er een aantal seizoenen tussenuit geweest maar is blij dit seizoen terug zijn bij FC Utrecht. Een terugblik op zijn rentree in Stadion Galgenwaard.
“Ik ging in mijn jeugd altijd met mijn vader naar FC Utrecht”, zegt Eric. “Ik ken het stadion met de wielerbaan nog en ook het noodstadion op de Veemarkt waar de club een jaar heeft gespeeld. Ik heb altijd een seizoenkaart gehad, totdat ik op mijn achttiende naar de marine ging. Toen was helaas teveel weg om een seizoenkaart te nemen.”

Vervolgens is het hard gegaan. Eric: “In 2000 nam ik Broeke Steigerbouw over en twee jaar later werden we met het bedrijf lid van de Business Club. Dat was erg leuk en het beviel uitstekend, maar ook bij ons sloeg in 2008 de crisis toe. We moesten bezuinigen en helaas moest ik de business seats toen opgeven. Gelukkig heb ik in november vorig jaar mijn rentree kunnen maken. Het gaat weer prima met ons bedrijf en toen heeft mijn vrouw, die ook in de zaak werkt, mij twee seats cadeau gedaan op mijn 50e verjaardag, op 24 november. Ze gaat nog weleens mee naar de FC en anders trakteer ik een collega of een klant op een middagje FC Utrecht.”

Op de vraag hoe hij zijn terugkeer heeft beleefd antwoord Eric: “De terugkeer bij FC Utrecht voelt als een warm bad. Die geweldige middag met de herdenking van Di Tommaso bij de spannende wedstrijd tegen Heracles Almelo was weer mijn eerste keer in de Business Club, tegenwoordig de ’t Wed & Waard Lounge. Een betere start was niet denkbaar.”
Of er grote verschillen zijn met een aantal jaar geleden? “Eigenlijk zie ik geen grote verschillen. De sfeer en de gezelligheid zijn hetzelfde gebleven. De entree van het stadion is veel fraaier en de inrichting en aankleding van de businessruimte zijn beter geworden. En niet te vergeten: de catering is er een stuk op vooruit gegaan. Wat me opvalt, is de enorme betrokkenheid van de mensen bij de club. Dat geldt ook voor ondernemers. Er wordt altijd lang nagepraat.”

Ook net als Eric zakelijk scoren bij FC Utrecht in Stadion Galgenwaard? Kijk dan op www.fcutrecht.nl/business/zakelijk-scoren en kijk naar welke voorzet bij jou het beste past! U kunt ook contact opnemen met FC Utrecht Business door te bellen met 030-8885504 of door een e-mail te sturen naar business@fcutrecht.nl.