Dealercare & Leasemotion start met zakelijk scoren!

25 mei 2016
Afgelopen donderdag opende Arnaud Miltenburg, Head of Sales bij FC Utrecht, de zakelijke transferperiode en dat heeft nu al tot de eerste transfer geleid. Dave Weerdenburg, eigenaar van Dealercare & Leasemotion is de eerste aanwinst bij FC Utrecht.
De eerste aanwinst, gevestigd in Utrecht, is de juiste partner voor ondersteuning bij fleet management. Met onder andere fleet service, autotransport, reconditionering en overslag kan Dealercare & Leasemotion uw bedrijf volledig tot in de puntjes ontzorgen. Ook de mobielen autowasstraten van 21 meter maken al uw auto’s weer blinkend schoon, op locatie, aan de zaak. Tankreiniging, industriële reinigingen van grote kranen, shovels, trucks, terminals en bedrijfsgebouwen, het professionele bedrijf heeft veel indrukwekkende projecten hierin afgehandeld.

Dave Weerdenburg is blij met de samenwerking: “Onze bedrijfsslogan is ‘men hoeft de wereld niet te begrijpen, men moet alleen zijn plaats er in vinden. Wij zijn als professioneel en innoverend bedrijf blij dat wij ons als eerste zomeraanwinst mogen presenteren en wensen FC Utrecht veel nieuwe kansen toe in het voetbalseizoen 2016/2017. 
Vincent Imhof, salesmanager bij FC Utrecht, ziet in Weerdenburg een goede versterking: “Dave is een echte Utrechtse ondernemer, die al meerdere bedrijven succesvol heeft opgezet. Hij ziet kansen in de markt en grijpt die ook direct aan om te scoren.” 

Ook net als Dave zakelijk scoren bij FC Utrecht in Stadion Galgenwaard? Kijk dan op www.fcutrecht.nl/business/zakelijk-scoren en kijk welke voorzet bij u het beste past! U kunt ook contact opnemen met FC Utrecht Business door te bellen met 030-8885504 of door een e-mail te sturen naar business@fcutrecht.nl.