De Reclamemakers, een opvallende speler

20 mei 2016
‘Persoonlijk en warm’. Dat is het gevoel als je binnenloopt bij De Reclamemakers op industrieterrein de Lage Weide, maar ook als je spreekt met Nils van Vliet, eigenaar van De Reclamemakers, of één van zijn collega’s.
De Reclamemakers is al meer dan 15 jaar dé partner voor voertuigreclame, in- en outdoor signing. Van sponsorbord, vlaggenmast, gevelreclame, presentatiesysteem tot autobestickering en geprint fotobehang. “Een divers bedrijf”, zegt Nils. “We doen ontzettend veel voor bedrijven. Er zijn een groot aantal bedrijven die al jaren tot de vaste klantenkring behoren waaronder de Van Vliet Groep, Van Schie Mijdrecht, RTV Utrecht, Stam Opel, ROC Midden Nederland, FedEx en Louwman Exclusive. Als een bedrijf echt wil opvallen met zijn reclame, dan is hij bij ons aan het juiste adres.”

De Reclamemakers is al jaren de vaste leverancier van FC Utrecht voor alle (sponsor)uitingen in en rondom Stadion Galgenwaard en trainingscomplex Zoudenbalch. Nils: “De samenwerking met FC Utrecht is letterlijk en figuurlijk een uithangbord voor ons bedrijf. Door de samenwerking kunnen wij iedereen in het stadion in contact laten komen met onze producten. Daarnaast kan ik klanten uitnodigen om samen een voetbalwedstrijd vanuit onze skybox te beleven. Een perfect moment om de klant onder andere omstandigheden te spreken."

Een kracht van het netwerk bij FC Utrecht is de onderlinge verbinding tussen de leden. Dat beaamd Nils: “Bij de kick-off van vorig seizoen stelde Sjef ten Berge, voormalig eigenaar van Skoda Centre Utrecht, mij voor aan Erik-Jan Ginjaar van Postillion Hotels. Erik-Jan is uiteindelijk bij ons in de skybox als één van de leden gekomen. Hieruit blijkt het belang van netwerken, want sindsdien voeren wij diverse opdrachten uit voor Postillion Hotels.”

Ook net als Nils zakelijk scoren bij FC Utrecht in Stadion Galgenwaard? Kijk dan op www.fcutrecht/business/zakelijk-scoren en kijk naar welke voorzet bij jou het beste past! U kunt ook contact opnemen met FC Utrecht Business door te bellen met 030-8885504 of door een e-mail te sturen naar business@fcutrecht.nl.