Vier talenten van FC Utrecht stonden vanavond (donderdag) in de basis bij Oranje Onder 18. Die ploeg speelde in Lisse een vriendschappelijke wedstrijd tegen Rusland Onder 18. Voor Junior van der Velden, één van de vier FC Utrecht-spelers, was het zijn eerste jeugdinterland.
Van der Velden speelde de volledige wedstrijd tegen de Russen, evenals doelman Thijmen Nijhuis en rechtsback Giovanni Troupée. Odysseus Velanas werd zo’n kwartier voor tijd vervangen.
Rusland Onder 18 won op Ter Specke met 0-2 van Oranje Onder 18. Ivan Veliakov van Zenit maakte de 0-1 en de 0-2 werd door Fedor Chalov van CSKA gescoord.

Oranje Onder 17 ook in actie
In het Duitse Büderich speelde vandaag ook Oranje Onder 17. Tot die selectie behoort FC Utrecht-keeper Menno Vink. Hij kwam niet in actie in het Eliteronde-treffen met Bulgarije Onder 17, dat in 0-0 eindigde.

Lees HIER de volledige interlandagenda van de FC Utrecht-spelers.