Verdediger Reda Akmum van FC Utrecht staat stand-by voor Oranje Onder 15. De equipe van bondscoach Peter van Dort speelt op donderdag 7 april en zaterdag 9 april tegen Servie Onder 15.

De jeugdinterlands worden gespeeld in Veen op Sportpark de Hanen Weide. Dat is de thuishaven van Hoofdklasser Achilles Veen.

De definitieve spelersgroep bestaat uit 22 talenten. Akmum staat stand-by. Dat betekent dat hij op een later moment nog aan de groep kan worden toegevoegd.

De selectie van Oranje Onder 15 voor de dubbele confrontatie met Servië Onder 15:
Marouan Azarkan (Feyenoord), Mees Bakker (AZ), Matthijs Bel (PSV), Vicente Besuijen (FC Volendam), Myron Boadu (AZ), Wouter Burger (Feyenoord), Liam van Gelderen (Ajax), Ezra Hoogenboom (Feyenoord), Lorenzo van Kleef (ADO Den Haag), Eros Maddy (Ajax), Nordin Musampa (Almere City FC), Manuel Pherai (AZ), Jord Ruijgrok (Ajax), Shurandy Sambo (PSV), Vincent Schippers (Sparta Rotterdam), Nordin Tahboun (sc Heerenveen), Mohammed Tahiri (Sparta Rotterdam), Nigel Thomas (Sparta Rotterdam), Damian Timan (PSV), Lucas Veenendaal (NEC), Dennis Vos (PSV), Joshua Zirkzee (ADO Den Haag).