Maar liefst 120 leden van de Junior Tigers genoten op Tweede Paasdag van het allerleukste paasontbijt: dat met de voltallige selectie van FC Utrecht.

De kinderen – er waren zoveel aanmeldingen dat er moest worden geloot om te bepalen wie kon deelnemen aan de activiteit – werden door de clowns Job Trekdrop en Klaas Smeerkaas naar hun tafel begeleid. Daar wachtten de jonge FC Utrecht-supporters op de spelers en trainers.

En die waren er. Allemaal, met uitzondering natuurlijk van de internationals die in het buitenland waren. Samen genoten de kids en de voetballers van een heerlijk paasontbijt. Sommige Tigertjes waren zo jong, dat ze bij het smeren van hun broodjes wat hulp nodig hadden. En die kregen ze natuurlijk van de spelers en trainers.

Voordat de selectie van trainer/coach Erik ten Hag vertrok naar Sportcomplex Zoudenbalch voor een training, was er ruimschoots de gelegenheid om selfies te maken en handtekeningen te scoren. Veel Junior Tigers vonden dat eigenlijk veel leuker dan paaseieren zoeken.