Spits Sébastien Haller van FC Utrecht heeft van zich doen spreken. Eigenhandig bepaalde hij met twee doelpunten de eindstand van het EK-kwalificatieduel tussen Jong Frankrijk en Jong Schotland vanavond (donderdag) op 2-0.

Haller startte in de basis bij de Franse Espoirs en maakte twintig minuten voor tijd de 1-0. De clubtopscorer van FC Utrecht ontving de bal van Jean-Philippe Gbamin, draaide weg bij zijn bewaker en schoot koelbloedig de bal tegen de touwen. Een minuut of vijf later tekende Haller ook voor de 2-0. Adrien Rabiot schoot op doel, de Schotse doelman Jack Hamilton kon de bal niet klemvast pakken en voordat de sluitpost er goed en wel erg in had, was Haller er al om het klusje te klaren; 2-0, een echte spitsengoal.

Dankzij de zege op Jong Schotland is Jong Frankrijk de nieuwe koploper van de EK-kwalificatiepoule waarin het uitkomt. Maandag speelt Jong Frankrijk thuis tegen Jong Macedonië, dat derde staat in de groep.