Tijdens de eerste dag van de verkoop van de zakelijke arrangementen voor de KNVB Beker, is één van de drie beschikbare arrangementen al uitverkocht: het pakket 'Maasgebouw'. De arrangementen OCEANDIVA en Cruise Terminal zijn nog wel beschikbaar.

Afgelopen vrijdag kregen de businessclubleden van FC Utrecht voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht – Excelsior al een preview van de zakelijke arrangementen voor de KNVB Bekerfinale en dinsdag startte de verkoop. De interesse blijkt enorm.

“Deze overweldigende interesse komt niet onverwachts”, aldus Arnaud Miltenburg, Head of Sales bij FC Utrecht. “Het is voor het eerst sinds twaalf jaar dat we weer in de KNVB Bekerfinale staan en daar wil iedereen natuurlijk bij zijn. De zakelijke arrangementen voor het Maasgebouw zijn er inmiddels allemaal doorheen, maar ook de arrangementen voor de OCEANDIVA en de Cruise Terminal zijn erg in trek.”

Voor alle gedetailleerde informatie kan iedereen terecht op www.fcutrechtbusiness.nl/bekerfinale.

Vanaf donderdag 24 maart 16.00 uur kunnen ook niet-businessclubleden de zakelijke arrangementen afnemen. Wilt u dat wij vanaf vrijdag contact met u opnemen? Laat dan HIER uw gegevens achter.