FC Utrecht O13 2-1 Almere City FC O13
De Almeerse talenten beginnen goed aan de wedstrijd, zoeken snel diepte en zetten FC Utrecht O13 zo onder druk, maar daar weten de Utrechters regelmatig goed onderuit te voetballen. Net voor de rust is het initiatief bij FC Utrecht O13, dat na goed storend werk op de verdediging van Almere City FC O13 de bal verovert en na een mooie assist knap op 1-0 komt. Twee minuten voor de rust verdubbelt FC Utrecht O13 de marge: 2-0. Almere City FC start goed aan de tweede helft, komt op 2-1, maar weet een nederlaag in Utrecht niet meer af te wenden.

AZ O15 4-0 FC Utrecht O15
FC Utrecht O15 levert in Alkmaar veel strijd en arbeid, maar kan een nederlaag niet voorkomen. Het komt in de eerste twintig minuten er een paar keer goed doorheen, maar dat levert geen doelpunt op. AZ O15 scoort in speelminuut 24 en speelminuut 28 en leidt met 2-0 bij rust. In de tweede fase van de wedstrijd domineert FC Utrecht O15 weer gedurende een periode, maar is het AZ O15 dat halverwege de helft naar 3-0 en 4-0 uitloopt.

FC Utrecht O16 was vrij.

FC Utrecht O19 speelde met 2-2 gelijk tegen FC Groningen O19. Diezelfde uitslag was er bij de wedstrijd van FC Utrecht O17 tegen ADO Den Haag O17. Klik HIER voor een verslag van FC Utrecht O19’s wedstrijd en klik HIER voor een verslag van de partij van FC Utrecht O17.

Foto's: Ron van Dongen